Шкільне свято Інтелекту, Гордості й Таланту – «Зоряний Олімп»

Сьогодні у Лебединській загальноосвітній школі № 6 відбулося традиційне свято «Зоряний олімп», яке проводиться  з метою відзначення досягнень обдарованих учнів школи та з метою підведення підсумків навчального року.

На шкільне свято Інтелекту, Гордості й Таланту «Зоряний Олімп» до діток та педагогів завітали міський голова Олександр Бакликов, завідувач міським методичним кабінетом Лариса Ковтуненко, голова ради школи, депутат міської ради  Дмитро Коваленко, голова батьківського комітету Тетяна Машкова.

Щороку поповнюються Сузір’я школи новими талановитими зірочками, збагачується і розширюється шкільна Галактика.

У номінації «Інтелектуальна надія школи» були нагороджені учні, які показали глибокі та міцні знання на міських та обласних олімпіадах, обласному конкурсі-захисті наукових робіт у малій академії наук, відмінники навчальних дисциплін.

     

Особливі і надзвичайно обдаровані учні, які прекрасно малюють, пишуть вірші, беруть активну участь і перемагають у предметних конкурсах, є ведучими міськрайонного радіомовлення, виготовляють неймовірної краси вироби з паперу, бісеру, природного матеріалу, дерева, тканини, стрічок,  увійшли до сузір’я  «Творчий злет».

У номінації  «Юні митці» були відзначені діти, яких Бог обдарував талантами співати, танцювати, відчувати поезію, читати гумор.

Сузір’я  «Юні олімпійці» об’єднало кращих спортсменів школи.

На святі були відзначені грамотами і дипломами педагоги, працівники школи та батьки.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *