День цивільного захисту у школі № 6

20 травня з метою вироблення в учнів умінь, навичок грамотно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого життя і здоров’я, вдосконалення теоретичних  та практичних навичок учнів та працівників під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій  у загальноосвітній школі № 6 відбувся День Цивільного захисту.

День розпочався загальношкільною лінійкою, під час проведення якої учні та особовий склад закладу ознайомились з основними завданнями та планом проведення Дня цивільного захисту.

Цікавим і змістовним був виступ шкільної агітбригади «Рятівники» (керівник Безугла М.О.). У класах пройшли виховні заходи на теми:  «Дітям знати  варто: із вогнем погані жарти»,  «Вогонь друг, а не ворог», «Нехай вогонь в серцях  палає, а пожеж хай не буває», «Знай і пам’ятай, як діяти в надзвичайних ситуаціях»,  «Бережись вогню», «Правила безпеки – правила життя»,  «Допоможи собі сам», «Знати, вміти, допомогти!», «Алгоритм поведінки під час надзвичайних ситуацій», «Надзвичайні ситуації природного, техногенного та соціально-політичного характеру».

Учитель Захисту Вітчизни Добронос Т.В. на високому рівні провів з учнями 9-10 класів квест «Простір безпеки».

Проведено конкурси малюнків, плакатів на тему: «Врятувати. Запобігти. Допомогти».

За сигналом «Увага всім!» проведено евакуацію учнів та особового складу із приміщення.

Лебединська ЗОШ № 6.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *