Міжнародні перемоги «Соняшника»

19 травня у місті Суми відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс сучасного і класичного танцю «DANCING STARS», в якому взяли участь 50 колективів з різних куточків нашої країни.

Оцінювало виступи юних танцюристів компетентне журі у складі Сергія Маковецького, директора Сумського палацу дітей та юнацтва, Дмитра Грека, національного судді Hip Hop International Ukraine, Дениса Курсенка, викладача 1-ї категорії кафедри хореографії Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського та Тамаза Єрьоміна-Гоголадзе, режисера продюсера, шоумена, тележурналіста.

Хореографічний колектив «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) Лебединського центру позашкільної освіти представив на конкурс дві танцювальні композиції «Нехай квітує Україна»  – І місце та «Наш гопак» – ІІ місце. Всі учасники колективу нагороджені дипломами та медалями.

Ірині Усенко від організаторів заходу оголошено подяку за вагомий внесок у розвиток сучасного аматорського мистецтва, високу професійність, вірність обраній справі.

Дякуємо батькам та випускнику колективу Миколі Уткіну за підтримку вихованців «Соняшника».

Вітаємо хореографічний колектив та його керівника з перемогами та бажаємо подальших успіхів!

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *