Свято родинної творчості «Роде наш красний»,

11 травня у Липоводолинському районному будинку культури відбулося обласне свято родинної творчості «Роде наш красний», участь у якому взяли кращі творчі родини Сумщини. Уже 10 років поспіль душевне свято сімейних талантів, організоване обласним науково-методичним центром культури і мистецтв, радує жителів Сумщини.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова Липоводолинської районної державної адміністрації Іван Яременко, голова Липоводолинської районної ради Віктор Литвиненко, головний спеціаліст управління культури Сумської обласної державної адміністрації Тетяна Коршак, які привітали учасників свята та глядачів з Міжнародним днем сім’ї та побажали злагоди і благополуччя.

Наше місто на святі представляв неперевершений у самобутності сімейний дует подружжя Людмили та Володимира Брисенків міського центру культури і дозвілля. Ліричні пісні про кохання та поєднані долі у виконанні лебединських солістів заворожили глядачів своїм професійним виконанням.

Фінальним акордом свята стало виконання пісні «Оберіг» солісткою народної аматорської студії естрадного вокалу Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Євгенією Бистрицькою та усіма учасниками творчої події.

 Родина  Брисенків достойно представила місто на цьому дійстві  і отримала Подяку управління культури  Сумської  обласної  державної адміністрації та подарунок.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *