Шановні ветерани війни, діти війни, учасники бойових дій, лебединці!

 Кров’ю і пожежами прокотилася Друга світова по нашій рідній Україні. Ціна перемоги виявилася занадто дорогою. Лихо і страждання, які пережили люди, незмірні. Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил, десятками тисяч могил невідомому солдату.

Низький уклін ветеранам за чисте небо над нашими головами, за можливість народжувати і виховувати дітей у мирі та любові. Ми пам’ятаємо Ваш подвиг і завжди будемо пам’ятати. Ви – наша гордість і наша слава. Ми перемогли в далекому 1945-тому – будемо перемагати завжди, адже сила нашого народу в любові до своєї Батьківщини та непереборному бажанні жити у вільній, щасливій і мирній країні!

Глибока шана і подяка нинішнім захисникам Вітчизни, які, в складний для країни час, відстоюють дорогоцінний мир на рідній землі, її цілісність та незалежність.

Дорогі ветерани, нехай міцнішає з роками Ваше здоров’я та завжди у Вас буде святковий настрій, добробут і родинна злагода. Мирного синього неба, ясного сонця над нашою рідною Україною, довголіття, бадьорості духу!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *