Підведено підсумки благодійної акції “Серце до серця”

Чотирнадцятий  рік поспіль благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» збирає кошти для закупівлі обладнання у обласні дитячі лікарні країни. Лебединці не лишаються осторонь доброї справи і теж допомагають, хто чим може.

Цьогоріч у рамках XIV Всеукраїнської благодійної акції проходив збір коштів для дітей з вадами серця під гаслом “Дитяче серденько, живи!”. Мета – придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень кожної області України.

24 квітня волонтери навчальних закладів міста зібралися, щоб підрахувати скільки грошей було зібрано. Міський голова Олександр Бакликов подякував волонтерам за їхню небайдужість, а також висловив вдячність усім небайдужим лебединцям, які мають добре серце і долучилися до збору коштів, адже ніхто у цьому світі ні від чого не застрахований, сьогодні допоможеш ти, а завтра – тобі.

Координатор акції – начальник відділу молоді і спорту Костянтин Забуга, зазначив, що кошти будуть перераховані для придбання кардіологічного медичного обладнання для Сумської обласної дитячої лікарні.

Важко оцінити повний масштаб проблеми дитячої кардіології, але у обласних лікарнях критично бракує медичного обладнання для ранньої діагностики та лікування хвороб серця у дітей. Серце не може чекати, його потрібно рятувати!

Спільними зусиллями волонтерів шкіл міста, а також Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка, Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка, ВПУ лісового господарства та небайдужих лебединців вдалося зібрати 12 400 грн.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *