Свято у “Соняшника”!

Нещодавно  у шанувальників хореографічного мистецтва міста Лебедина була можливість доторкнутися до таємної містерії  – відвідати ювілейний концерт хореографічного колективу «Соняшник» Лебединського центру позашкільної освіти. Десять років Усенко Ірина Олександрівна веде своїх вихованців у захоплюючий світ мистецтва.

У святковому залі панувала тепла та невимушена атмосфера. Слова подяки та побажань – невід’ємний атрибут кожного ювілею.  Слова побажань юним танцівникам та їх керівнику лунали від директора закладу Алли Попової, заступника міського голови Олени Кірєєвої, завідуючої міським методичним кабінетом відділу освіти Лариси Ковтуненко, директорів шкіл Валентини Верхової, Тетяни Нездоймишапки, приватного підприємця Тетяни Пікузи, заступника директора ВПУ Ірини Ткаченко, членів батьківського комітету Вікторії Павлішеної та Оксани Стадніченко. До вітань долучились і представники спонсора свята – Лебединська районна організація аграрної партії України.

Усі хореографічні композиції святкового концерту вирізнялися емоційним запалом, зворушливістю, чуттєвістю та енергійністю. Танцювальні номери органічно доповнював ювілейний відеоряд найвизначніших подій колективу. Згадали у цей день багато: від історії створення колективу – до високих перемог. Цікавим був спільний проект театру мод «Гламур», як поєднання золотих рук майстра своєї справи Зої Свиридової та талановитого хореографа Ірини  Усенко.

Досягненнями колективу пишаються всі: центр позашкільної освіти, учні та педагоги шкіл міста, лебединці, батьки, діти, а інакше і бути не може. Адже щороку вихованці «Соняшника» здобувають перемоги у обласних, Всеукраїнських та Міжнародних творчих конкурсах.

10 років – це багато, чи мало? З одного боку, колектив уже сформувався та зміцнився. Зібрано багато нагород і світлин у фотоальбомах вихованців, які навіюють приємні спогади… З іншого боку, 10 років – це новий етап, коли починаються змінюватися стилі, костюми, музика. Але лише одне залишається незмінним – любов до танцю та вірність своїй справі.

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *