Вирішувались питання призначення житлових субсидій

28 березня у стінах управління праці та соціального захисту населення відбулося чергове засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Під час засідання членами комісії були розглянуті подання щодо скасування рішення комісії про призначення житлової субсидії. Керуючись п. 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (далі – Положення) комісією було вирішено скасувати рішення комісії про призначення житлової субсидії одному громадянину.

Було розглянуто заяву з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди) житлового приміщення та надано дозвіл на призначення субсидії.

Розглядались і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Членами комісії пісял вивчення справ були прийняті відповідені рішення.

Були розглянуті заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Відповідно до п. 12 Положення в розрахунок сукупного доходу домогосподарства комісією було вирішено надати дозвіл включити середньомісячний дохід таких осіб у розмірі двох прожиткових мінімумів одинадцятьом громадянам.

Було розглянуто під час роботи комісії заяву з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла. Керуючись п. 5 Положення було вирішено надати дозвіл на призначення субсидії.

Розглянули члени комісії і заяву з питання надання пільги за місцем проживання, а не за місцем реєстрації та надали дозвіл.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *