Сприяння працевлаштуванню осіб, звільнених з місць позбавлення волі

Нещодавно у стінах Лебединської міської ради відбулося засідання спостережної комісії. Під час засідання до відома членів комісії було доведено інформацію про сприяння працевлаштуванню осіб, які звільнились з місць позбавлення волі протягом 2018 року.

Заступник директора Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Ігор Чегринець повідомив присутнім інформацію про сприяння працевлаштуванню осіб, які звільнились з місць позбавлення волі протягом року. За його словами, до Лебединської міськрайонної філії Сумського ОЦЗ протягом цього часу звернулося 2 таких особи. Цим особам були запропоновані наявні вакантні робочі місця.

Одному з цих громадян була припинена реєстрація у зв’язку із невідвідуванням служби зайнятості протягом 30 днів, іншому реєстрація була припинена на підставі подання цією особою письмової заяви про зняття з реєстрації.

Також Ігор Анатолійович зазначив, що на підставі опитувань роботодавців міста у лютому 2019 року, у місті не виявлено жодного заброньованого робочого місця для таких категорій громадян.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *