Зорепад творчих талантів

Святковий весняний настрій панував 21 березня у глядацькій залі міського центру культури і дозвілля, де відбувся звітний концерт колективу вокальної студії «Зорепад». І це була не просто почергова презентація творчих номерів на сцені, а справжня феєрія мистецтва, у яку поринув кожний глядач.

«Зорепад» є справжньою окрасою всіх концертів та масових заходів у місті та області, завдяки наполегливій праці, постійному пошуку та енергії керівника,  не просто майстра своєї справи, а людини,  закоханої  у музику, Станіслава  Фоменка. Справжнє щастя для керівника – це його випускники, які й нині поєднують своє життя з піснею. І цього разу,  одна з них завітала на  звітний концерт. Своїм прекрасним  виконанням  Юлія  Кукленко зачарувала  присутніх в залі. Ведучими заходу були учасники вокальної студії  Світлана Циханська та Людмила Щербань,  котрі протягом вечора переносили  шанувальників музики у світ прекрасного.

З теплими словами до аматорів сцени від імені міського голови звернулася заступник міського голови Олена Кірєєва, яка подякувала  колективу «Зорепаду» за багаторічну творчу працю, за те, що ось уже стільки років поспіль вокальна студія   є кузнею талантів,  висловила своє захоплення рівнем їх виконання.

У концертній програмі були представлені найкращі номери, які засвідчили високий рівень підготовки вокалістів та кропітку працю керівника. На гостей концерту чекали  ліричні та запальні пісні у виконанні солістів студії ,  яскраві костюми, а головне —  народна творчість, помножена на їх талант. Радували глядачів своїми талантами  юні обдарування   Аміна Кириченко, Поліна  Влізькова,  Юліана Романенко. Вокально-хореографічна  композиція  «Ча-ча–ча  царівна» у виконанні Світлани Циханської та танцювального колективу «Royal  Dance» привели публіку у  справжній захват. Солістка   студії  Ольга Пащенко  захопила усіх присутніх у залі своїм  потужним голосом і непересічною харизмою. Зачарували прекрасним виконанням  сучасних пісень  Еліна Грачова, Людмила  Орел. Мелодійним та запальним став виступ  Людмили Щербань. Хвилю  оплесків  у   залі викликав виступ  дуету  Маргарити і  Світлани  Попельнух  та хореографічного колективу  «Соняшник» (керівник  Ірина Усенко).

Звітний концерт вокальної студії «Зорепад» подарував лебединцям не тільки зустріч із талановитими вокалістами, а й впевненість у тому, що культура нашого міста процвітає, а духовність і мистецтво єднають представників різних поколінь.

Подяка керівнику «Зорепаду»  Станіслав Фоменку, який вкладає у  душі  учасників колективу усю свою любов, терпіння та майстерність. Бажаємо вокальній студії  невичерпного джерела радості, добра та натхнення на многії літа!

Матеріали  надано  Лебединським МЦКД.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *