Запрацювало “Бюро знахідок” втрачених пенсійних посвідчень

З метою покращення якості обслуговування громадян похилого віку головним управлінням Пенсійного фонду України в Сумській області започатковано новий корисний для пенсіонерів проект “Бюро знахідок” втрачених пенсійних посвідчень.

Відтепер загублені (знайдені) пенсійні посвідчення одержувачі пенсій зможуть отримати в сервісних центрах Пенсійного фонду України області, розташованих в усіх міських та районних точках обслуговування громадян.

А щоб знахідка швидко знайшла свого адресата, звертаємось до небайдужих громадян  з проханням повертати знайдені пенсійні посвідчення особисто його власникам або до найближчих сервісних центрів Пенсійного фонду України області. Повертаючи документи, Ви допоможете людям і тим самим примножите свої добрі справи.

Також, повідомлення про загублені або знайдені пенсійні посвідчення можна залишити, зателефонувавши на  телефони “гарячих ліній” Білопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України: по м. Білопілля (05443) 9-07-73,  по м.Лебедин (05445) 2-33-56.

Сподіваємось,  що корисна ініціатива пенсійників області  стане  надійним інструментом для пошуку загублених пенсійних  документів та поверне  впевненість і спокій   клієнтам Фонду.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *