До уваги представників громадськості! Розпочато формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Лебединської міської ради

Виконавчий комітет Лебединської міської ради інформує, що з 15 березня 2019 року, відповідно до Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Лебединської міської ради (затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26.10.2016 р. № 254), починається прийом документів для участі в установчих зборах нового складу громадської ради.

Прийом документів здійснюється за адресою: м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2 (відділ з питань внутрішньої політики) з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00.

Останній строк подачі документів 30 квітня 2019 року о 16:00.

Установчі збори відбудуться 16 травня 2019 року о 14:00 за адресою: м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2, зала засідань міськвиконкому. Реєстрація учасників з 13:00. Учасникам установчих зборів мати документ, що засвідчує особу.

Перелік документів, які необхідно подати:

заяву (на ім’я ініціативної групи по формуваннюнового складу громадської ради).

До заяви додаються:

  • рішення керівника інституту громадянського суспільства (або іншого органу, відповідно до установчих документів) про делегування представника для участі в установчих зборах.
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства (із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації).
  • копія виписки з Єдиного  державного реєстру підприємств та організацій  та   витяг  із  статуту  (положення)  інституту громадянського  суспільства  щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми,   друковані   видання,   протягом року до дня подання заяви (у разі,  коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності).
  • відомості про  місцезнаходження  та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону

Примітка: з метою дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних» рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника має містити згоду останнього на обробку та оприлюднення персональних даних.

Зразок заяви для участі в установчих зборах та необхідних документів також розміщений на офіційному сайті Лебединської міської ради https://lebedynrada.gov.ua// в рубриці «Громадська рада».

Детальна інформація за тел. 2-28-36 (відділ з питань внутрішньої політики).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *