Виховний захід з теми “Люби і знай свій рідний край”

6 лютого з метою виховання любові до історичного минулого рідного краю, поваги до культури та народних надбань працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку за скоєння кримінальних правопорушень, було організовано та проведено захід з теми: «Люби і знай свій рідний край!».

На заході також був присутній працівник Лебединського міського художнього музею імені Б.К. Руднєва, який розповів присутнім деякі факти з історії виникнення міста Лебедина та його розвитку. За його словами, кожна містина на карті України відрізняється своєю унікальністю, неповторністю. Природа нашого краю дивовижна, вона зачаровує зір, тамує подих, надихає відомих  поетів та композиторів, які є вихідцями Лебединського краю, творити шедеври мистецтва, які знаходяться у міському художньому музеї.

Захід у такому форматі сприяє розвитку національної свідомості й громадянської активності, любові до рідного краю у суб’єктів пробації. «Де б ми не були, куди б не занесла нас доля, ми завжди повинні пам’ятати свій рідний край, ті до болю знайомі місця, де ми народилися, де пройшло наше дитинство. Потрібно знати історію минулих поколінь, бо ми з вами творимо історію сьогодні» – підвів підсумок начальник Лебединського районного сектору Анатолій Глух.

Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *