Працювала комісія з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги

24 січня у стінах управління праці та соціального захисту населення відбулося чергове робоче засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Членами комісії було розглянуто 8 заяв з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Керуючись п.9 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329, далі – Положення), членами комісії було вирішено надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 5 громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою.

Розглянула комісія і 18 заяв з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Вивчивши усі справи та керуючись п.7 Положення, комісією були прийняті відповідні рішення.

Були розглянуті також 13 заяв стосовно призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла. Вивчивши усі справи та керуючись п.5 Положення, комісією були прийняті відповідні рішення.

Були розглянуті також заяви з питань надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим родинам в порядку виключення та, керуючись п.10 Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2003 року № 250, комісією було прийнято рішення надати дозвіл на призначення допомоги 1 родині.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *