День: 24.01.2019

Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом

Консультує Міністр юстиції України Павло Петренко Після звільнення з роботи мені не виплатили частину коштів, які я заробила. Як мені їх повернути і чи понесе колишній роботодавець за це відповідальність?….

Розпочався VIII відкритий Чемпіонат м. Лебедина з футзалу сезону 2018-2019

Цієї неділі розпочався VIII відкритий Чемпіонат м. Лебедина з футзалу сезону 2018-2019. Цьогоріч участь у чемпіонаті вирішили взяти 7 команд. Змагання традиційно проходять на базі спортивного залу Лебединського медичного училища ім…..

Права та обов’язки суб’єктів декларування

01.01.2019 розпочався етап подання суб’єктами декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр), щорічних електронних декларацій за 2018 рік, у….

Закон#ЧужихДітейНеБуває активно працює на Сумщині

«Відмовився від популярності» – чоловік з Глухівщини сплатив 12 тисяч аліментного боргу перед власною дитиною, коли його ім’я потрапило до Єдиного реєстру боржників аліментів, так званої Дошки Ганьби. Батько з….

День зовнішньої розвідки України

Відтепер 24 січня відзначається День зовнішньої розвідки України. Відповідний указ підписав президент України Петро Поршенко 22 листопада 2018 року. Як зазначається в документі, свято запроваджене з метою відродження національної розвідувальної ідентичності та….