Перш за все – захист прав дитини

10 січня у стінах Лебединської міської ради відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого членами комісії було розглянуто багато важливих питань.

Були розглянуті питання стосовно надання дозволів громадянам на вчинення правочинів  та прийняті схвальні рішення.

Розглянули члени комісії і питання про призначення опікуна над майном малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування та прийняли позитивне рішення.

Було також розглянуто та задоволено клопотання Лебединської загальноосвітньої школи І-III ст. №3 щодо надання дозволу на відрахування учнів у зв’язку із переведенням їх до Лебединської загальноосвітньої вечірньої (змінноі) школи ІІ-ІІІ ст.

Розглянуто було питання про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому у зв’язку із позбавленням матері батьківських прав, а батько дитини записаний відповідно до ч.І. ст.135 Сімейного Кодексу України. Вивчивши всі деталі справи, члени комісії прийняли схвальне рішення. Також було розглянуто та задоволено клопотання міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про зняття цієї родини із соціального супроводу.

Було розглянуто та прийнято позитивне рішення стосовно продовження терміну перебування малолітніх у сім’ї патронатного вихователя.

Крім цього, члени комісії виконали ухвалу Лебединського районного суду у цивільній справі про позбавлення батьківських прав відносно малолітнього щодо з’ясування думки батька стосовно позбавлення його батьківських прав.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *