Шановні виборці!

Не зволікайте, не чекайте дня виборів!
Перевірте актуальність інформації про себе у Державному реєстрі виборців вже зараз!
Відділ запрошує Вас для перевірки та уточнення своїх персональних даних.

На практиці, саме під час виборчого процесу виборці дізнаються, що допущені  помилки в їх персональних даних, або вони зовсім відсутні в Реєстрі. Щоб їх виправити, вони звертаються до суду, до дільничної виборчої комісії, або до відділу ведення Державного реєстру виборців в останні дні перед виборами. У результаті: черги і поганий настрій.
Зробіть списки виборців досконалішими, не чекайте виборчого процесу, приходьте до відділу ведення Державного реєстру виборців та перевірте персональні дані свої та своїх родичів саме зараз! За вашою допомогою ми внесемо відповідні зміни! І тоді, ви особисто будете впевнені, що на чергових виборах ви та ваша родина буде в списках виборців.

Щоб перевірити зміст ваших персональних даних, необхідно:
1. Пред’явити  паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа недавно набула громадянства України) до відділу ведення. Виборець, який постійно не здатний пересуватися самостійно, може уповноважити на таке звернення іншу особу (абзац перший статті 21 Закону України «Про Державний реєстр виборців»). У разі зміни прізвища мати при собі документ, що підтверджує ці зміни.
Або
2. Зареєструйтесь у закладці «Особистий кабінет виборця» на офіційному сайті Центральної виборчої комісії у розділі «Державний реєстр виборців».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *