Реорганізація органів Пенсійного фонду України не позначиться на питаннях надання послуг населенню

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 628 “Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України”,  Білопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України  з 30.11.2018 знаходиться в стані реорганізації шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області. Оптимізація структури дасть можливість скоротити адміністративні видатки Пенсійного фонду України, ефективно та економно витрачати людські, матеріальні та фінансові ресурси Фонду.

Після проходження процедури реорганізації статус юридичної особи матиме лише обласне управління, а в районах працюватимуть сервісні центри по обслуговуванню громадян, які надаватимуть повний набір послуг Пенсійного фонду України.

Крім того, пенсіонери та працююче населення мають можливість користуватися електронними послугами через Веб-портал Пенсійного фонду України, а це 15 видів послуг із 30, які надає пенсійна служба.

Шановні мешканці району, наголошую, що перетворення ніяким чином не позначаться на питаннях отримання пенсійних послуг, навпаки дадуть можливість максимально наблизити їх до людей, розвантажити черги, у більш стислі терміни обробляти заяви на призначення, перерахунок пенсій тощо. Тобто, кожен житель району зможе скористатися послугами Фонду у зручному для нього місці.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *