Вирішувались питання призначення житлових субсидій і державної соціальної допомоги

6 грудня у стінах управління праці та соціального захисту населення відбулося чергове робоче засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Членами комісії було розглянуто подання щодо скасування рішення комісії про призначення житлової субсидії і повернення коштів до державного бюджету. Комісія, вивчивши деталі справ та керуючись п.22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329, далі – Положення), вирішила скасувати рішення комісії про призначення житлової субсидії 2 громадянам.

Наступним члени комісії розглянули заяви з питань поновлення житлової субсидії та керуючись п.22 Положення надали дозвіл на поновлення.

Розглянула комсія і заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди) житлового приміщення. Керуючись п.8 Положення, комісія надала дозвіл на призначення субсидії, в порядку виключення, 3 громадянам.

Були також розглянуті заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Вивчивши усі справи та керуючись п.9 Положення, члени комісії надали дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 16 громадянам.

Розглянула комісія і 37 заяв з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Вивчивши всі справи та керуючись п.7 Положення комісією були прийняті відповідні рішення.

Також була розглянута 41 заява з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла, по яким комісія, вивчивши усі деталі справ та керуючись п. 5 Положення,ё прийняла відповідні рішення.

Були розглянуті і заяви з питань надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим родинам, в порядку виключення, та надано дозвіл на призначення допомоги 1 родині.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *