Відвідали виставку «Планета УФ»

30 жовтня працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області з метою формування пізнавального інтересу до творчості, розвитку естетичного смаку, виховання любові до мистецтва для неповнолітніх та молоді, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень, була проведена екскурсія до Лебединського художнього музею імені  Б.К. Руднєва, під час якої  підоблікові мали змогу ознайомитися з виставкою «Планета УФ».

Під час екскурсії  відвідувачам музею було представлено унікальні картини талановитої художниці  Надії Білокур із м. Суми. Її картини виконані спеціальними фарбами, які світяться в ультрафіолетових променях. Відчуття нереальності захоплює одразу, коли потрапляєш у виставковий світ, неначе бачиш кольоровий сон. Все, що спостерігаєш навколо – вражає: картини у темному приміщенні світяться та викликають захоплення. Смішно та страшно, весело й чарівно, і, як виявляється, абсолютно просто, бо картини створюються за допомогою флуоресцентних фарб. За словами самої художниці, мистецтво, як і людство, не стоїть на місці, оскільки всім нам властиво мислити і реалізовувати свої думки згідно з тенденціями і можливостями нашого часу. Ця виставка про інший світ, який існує паралельно від нашого з казковими пейзажами, космічними вихрами, різнокольоровими мушлями, червоними хвилями, таємничими жіночими образами.

Присутні були приємно вражені побаченим, отримали задоволення та масу позитивних емоцій від екскурсії, за що й подякували організаторам заходу.

Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *