У місті розпочато опалювальний сезон у житловому фонді та інших споживачів

Відповідно до розпорядження міського голови від 12.10.2018 № 145-ОД “Про початок опалювального сезону 2018-2019 років у житловому фонді та інших споживачів на території Лебединської міської ради”,з метою забезпечення температурного режиму у житловому фонді та інших споживачах міста, дотримання норм санітарного законодавства з 16.10.2018 у Лебедині розпочато опалювальний сезон у житловому фонді, навчальних закладах, медичних установах та в інших споживачів на території Лебединської міської ради. У зв’язку з тим, що наразі на рівні держави не встановлено ціну на газ для теплопостачальних організацій, ПАТ «Сумигаз» не надає дозволу на пуск газу, а тому зараз не опалюються ДНЗ «Сосонка» та ДНЗ «Калинка», так як у цих закладах встановлені міні-топкові, які працюють на блакитному паливі.

ДНЗ «Чайка», ДНЗ «Ромашка», ДНЗ “Казка”, ЗОШ №3, ЗОШ №5, СШ №7 опалюються комунальним підприємством «Лебединтеплоенерго» наразі за допомогою альтернативних видів палива.

За інформацією керівників ЗОШ №6, медичного училища, педагогічного коледжу наразі температурний режим дозволяє не опалювати приміщення цих закладів.

Варто зазначити, що питання отримання дозволу на пуск газу тримається на контролі у Сумській обласній державній адміністрації і піднімалося безпосередньо сьогодні під час апаратної наради під головуванням заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Вадима Акпєрова, який зазначив, що питання ціни на газ буде вирішено протягом найближчого часу.

Також слід зазначити, що у комунального підприємства «Лебединтеплоенерго», відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради відсутня заборгованість за спожитий газ.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *