Концертною програмою привітали з Днем людини похилого віку

Повага до старших – одна із головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня задля того, щоб звернути увагу всього людства на потреби людей старшого покоління.

У день людей поважного віку Лебединський міський центр культури і дозвілля запросив на творчий вечір під назвою «Мудрі та багаті літами» усіх жителів та гостей міста Лебедина, тих, хто незважаючи на вік, завжди молодих душею і серцем.

У приміщенні головної концертної зали МЦКД, у невимушеній, дружній, теплій атмосфері відбувся святковий концерт за участі кращих солістів та творчих колективів Лебединського міського центру культури і дозвілля.

Цього вечора гостям заходу дарували свою творчість та високу виконавську майстерність: народний аматорський ансамбль акустичної музики МЦКД (кер. Павло Баль), народний аматорський хоровий колектив МЦКД (кер. Надія Деменко, конц. Анатолій Костенко), хореографічний колектив «Royal Dance» (кер. Іван Лисенко), вокальне тріо педадогічного коледжу у складі Дар’ї Рябко, Ольги Пащенко та Марини Баженової (кер. Вікторія Гура), солістки народного аматорського колективу вокальної студії «Овація» МЦКД (керівник Юрій Бондар): Людмила Порядинська та Тетяна Бондар,  солістки вокального гуртка «Зорепад» МЦКД (керівник Станіслав Фоменко): Світлана Циханська, Ольга Пащенко та Світлана Попельнух.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *