Робота комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

13 вересня під час планового робочого засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги розглядалось подання для припинення раніше призначеної субсидії 18 громадянам відповідно пункту 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329, – далі Положення). Після розгляду справ, членами комісії було прийнято рішення про припинення раніше призначеної субсидії. Також було розглянуто 3 заяви з питань поновлення житлової субсидії та, керуючись пунктом 22 Положення, прийняті рішення про поновлення.

Розглядали члени комісії і заяви з питань надання дозволу на продовження строку подання заяви щодо отримання коштів невикористаної житлової субсидії до 1 листопада поточного року. Керуючись п. 18 Положення, комісією було вирішено надати дозвіл на продовження строку подання заяви щодо отримання коштів невикористаної житлової субсидії 21 громадянину.

Під час роботи членами комісії було прийнято рішення про припинення виплати призначеної державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’я у зв’язку з тим, що заявником були надані недостовірні відомості, що вплинули на встановлення права на державну соціальну допомогу.

Розглянуто було під час роботи комісії і заяву з питання призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченій родині, в порядку виключення, у якої у власності три житлових приміщення, площа яких перевищує норму та заяви з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим родинам без зменшення її розміру. Вивчивши всі деталі справ, членами комісії були прийняті відповідні рішення.

Були розглянуті також і заяви з питань надання пільги за місцем проживання, а не за місцем реєстрації та надано дозвіл 2 громадянам.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *