Моє життя – мій вибір

21 серпня 2018 року, у рамках співпраці Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області та Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості, з метою запобігання вчиненню кримінальних правопорушень серед непрацюючого населення міста Лебедина та Лебединського району, для осіб які мають статус безробітних було організовано та проведено захід на тему: «Моє життя – мій вибір!».

В рамках проведення заходу начальник Лебединського районного сектору Анатолій Глух коротко розповів учасникам про роботу органу пробації, наголосивши на наслідках вчинення кримінальних правопорушень. «Сьогодні, коли країна переживає нелегкі часи,  коли непроста суспільно-політична та економічна ситуація в країні, особливої уваги потребує категорія осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та мають статус безробітних.  Головне, щоб при пошуку заробітку, особи не стали на «слизький» шлях та, як наслідок, не мали конфлікту із законом. Слід завжди пам’ятати, що кожен з нас сам обирає свій життєвий шлях», – сказав керівник органу пробації.

Проведення заходу у такому форматі дасть можливість безробітним уважніше поставитися до вибору подальшого місця роботи, не потрапивши до рук аферистів, а головне – не порушуючи Закон задля власного збагачення.  І хоча існує думка, що нинішня молодь не бажає працювати, все ж ця думка помилкова та не має серйозних підстав. Молодь не хоче трудитися на некваліфікованій, важкій, низькооплачуваній роботі, де порушуються заходи з охорони праці, але  із задоволенням буде трудитися там, де її праця цінується і приносить користь.

Лебединський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *