У полі зору робота промислових підприємств міста

12 липня у стінах Лебединської міської ради відбулась робоча зустріч міського голови Олександра Бакликова з головою правління ПрАТ «Лебединський завод поршневих кілець» Тетяною Нестеренко. Під час зустрічі були обговорені різні проблемні питання, які виникають у процесі роботи цього підприємства та окреслені перспективи їх вирішення шляхом всебічної підтримки з боку міської влади. ПрАТ «ЛЗПК» як промислове підприємство є джерелом доходів як місцевого населення, так і міського бюджету, а також є безпосереднім учасником вирішення завдань соціально-економічного розвитку міста.

Варто відзначити, що станом на сьогодні ПрАТ «ЛЗПК» виготовляє близько 240 видів поршневих кілець до запчастин двигунів для проміжних ремонтів і на комплектацію компресорів автомобілів, тепловозів та іншої компресорної техніки та забезпечує 120 робочих місць мешканцям міста Лебедина.

Лебединська міська рада як орган місцевого самоврядування розуміє необхідність розвитку промисловості у місті, а тому взаємовигідна співпраця місцевої влади та промислових підприємств міста є очевидною.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *