Фестиваль сім’ї відбувся у Сумах

17 червня, у Сумах влаштували ходу та Фестиваль сім’ї на підтримку сімейних цінностей. Учасники заходу зібралися на майданчику перед Харківським мостом. Охочим організатори роздавали білі кульки з написами «Я люблю свою родину».

Колона пройшла центральними вулицями Сум. Маршрут ходи пролягав історичним центром міста – вулицями Воскресенською та Соборною. Фінішували учасники в центральному міському парку культури та відпочинку імені І. М. Кожедуба. Саме тут і розпочався Фестиваль сім’ї.

За словами організаторів, участь у ході та Фестивалі сім’ї взяли до двох тисяч людей. Фестиваль проходив за підтримки Сумської міської ради, управління молоді і спорту Сумської ОДА та соціально відповідального бізнесу. У програмі фестивалю було багато цікавих конкурсів та розваг:

– станції для подружжя: подружній діалог, сімейна фотозона, сімейні конкурси, ігри, перегляду фільму на 10-метровому екрані просто неба;

– станції для дітей, підлітків та молоді: майстер-класи, веселі ігри, аква-грим, малювання, спілкування і фото, розіграші подарунків. Також на всіх гостей та учасників чекав чудовий святковий концерт.

З привітанням до учасників та гостей заходу від органів влади звернувся Микола Клочко. Метою фестивалю були підтримка та розвиток інституту сім’ї та сімейних цінностей, організація цікавого та корисного дозвілля для родин і дітей.

«Приклад батьків – це зразок для дитини. В цьому секрет міцної родини. Жити важливо у дружбі й любові, і для сім’ї на усе буть готовим» – з таким девізом представили родину від міста Лебедина на Фестивалі сім’ї Інна та Валентин Борисенки разом з донечкою Олександрою та синочком Романом. Інна – начальник відділення №1 АКБ «Індустріалбанк» в м. Лебедині, а Валентин працює  в ТОВ «Зауер». Родина дотримується принципу «Найбільше капіталовкладення – це наші діти». Гарні результати сім’я Борисенків показала у конкурсі «Перевірка на міцність сім’ї».

За плідну співпрацю, надійне партнерство та допомогу в організації  та проведенні Фестивалю сім’ї родина Борисенків і управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради отримали подяки та подарунки.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *