Під контролем питання захисту прав дітей

15 червня відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. Під час роботи комісією розглядалось питання про надання дозволу особі на дарування квартири своїй доньці, користувачем якої є малолітня дитина, а також надання дозволу на вчинення правочину щодо оформлення документів на нерухоме майно у встановленому законом порядку на ім’я малолітнього. По обом питанням були прийняті схвальні рішення.

Також комісією були розглянуті питання повернення батькам неповнолітніх дітей, які зараз перебувають у центрі соціально-психологічної реабілітації. Члени комісії детально вивчили обставини, у яких опинилися кожна із родин та прийняли позитивні рішення.

Комісією була розглянута та схвалена заява батька щодо встановлення днів побачень з його малолітнім сином.

Окрім цього, члени комісії розглянули питання про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно її малолітніх дітей. Взявши до уваги всі обставини, рішення по цьому питанню одноголосно схвалили.

Також під час роботи комісії розглядалось повідомлення Лебединського відділення поліції щодо розпивання спиртних напоїв малолітніми. З малолітніми та їх батьками була проведена відповідна профілактична робота.

Наостанок було розглянуте клопотання Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді щодо зняття сім’ї із соціального супроводу у зв’язку із зміною місця проживання.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *