Всеукраїнські перемоги “Соняшника”

2 червня 2018 року хореографічний колектив «Соняшник» взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «FREEDOM».

Хореографічну майстерність конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі неперевершеної Ілони Гвоздьової – фіналістки та учасниці  телевізійних шоу «Танцюють всі», «Танці з зірками»; Оксани Караман – режисера-хореографа, танцюриста міжнародного класу, керівника шоу-балету Караман-арт.

На конкурс наш колектив представив три хореографічні композиції. Вихованці старшої групи за танок «Поліська полька» отримали почесне І місце. Хореографічні композиції «Калина» (середня група) та «Молодь України» (молодша група) зайняли ІІ місця. Журі відзначило високий рівень технічної майстерності колективу, артистичність учасників та яскраві сценічні костюми. Кожна дитина отримала пам’ятну медаль та диплом, а керівнику колективу була оголошена подяка за високу професійну майстерність та вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва.

  

Під час фестивалю діти отримали грандіозний заряд енергії,  багато нових вражень та купу позитивних емоцій  від поїздки до міста Ромни.

Керівник хореографічного колективу «Соняшник» Ірина Усенко.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *