«Сумигаз» відкрив сучасний Центр обслуговування клієнтів у Лебедині

Сьогодні, 16 травня, відбулось урочисте відкриття нового Центру обслуговування клієнтів Регіональної газової компанії, яка входить до структури ПАТ “Сумигаз” Роменського відділення. Тепер споживачі природного газу міста Лебедина та Лебединського району зможуть отримати консультації та проводити різноманітні операції у новому приміщенні, яке знаходиться за адресою: м. Лебедин, вул. Героїв Майдану, 33 (будівля магазину «Чистий дім»).

Участь у відкритті взяли секретар міської ради Оксана Древаль, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Подолько, начальник Роменського відділення ПАТ «Сумигаз» Владислав Омеляненко та начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Сумигаз» Едуард Онищенко.

Робота нового центру полягає у наданні широкого спектру послуг – починаючи від отримання консультації, здійснення оплати послуг, укладення договору на розподіл та постачання газу, замовлення довідки та консультації щодо особового рахунку, закінчуючи оформленням технічної документації на приєднання до газової мережі.

У Центрі обслуговування клієнтів створено умови задля комфорту відвідувачів: просторе приміщення, теплий оранжево-білий інтер’єр, зручна зона очікування, можливість одразу на місці скористатися онлайн-послугами.

Клієнтам надаватимуть консультаціі одночасно 7 привітних менеджерів, які націлені на комфорт, потреби та зручність відвідувачів. Обслуговування буде проводитися щодня, крім суботи та неділі, з 8.00 до 17.00 години без обідньої перерви. Якщо ж споживачу необхідна термінова консультація у вихідні, він може також скористатися послугами Контакт-центру компанії за номерами (0542) 76-73-04  або (067) 00-03-104.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *