Дорогі ветерани, шановні лебединці!

Цьогоріч виповнюється 73-тя річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – пам’ятної дати, яка назавжди залишиться для нас затьмареною гіркотою втрат, але разом з тим є символом героїчного минулого, величі духу наших дідів і прадідів.

З вдячністю і глибокою шаною ми вклоняємося ветеранам, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму, і день у день тяжкою працею відбудовуючи на ній мирне життя.

Сьогодні День Перемоги уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.

Багатьом героям, полеглим на полях битви, не судилося побачити Перемогу. Пам’ять про них непідвладна часу. Майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна. А 9 травня нагадуватиме, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

Шановні, дорогі ветерани! Міцного Вам здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не залишають Ваших осель. Висловлюю щиру подяку фронтовикам і працівникам тилу за виявлені мужність, витримку, за те, що відстояли свободу і незалежність нашої країни! Від щирого серця бажаю Вам довголіття, благополуччя, бадьорості духу!

Низький уклін Вам, наші славні переможці!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *