У місті триває Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

Відповідно до розпорядження міського голови від 29.03.2018 № 48-ОД «Про проведення в місті у 2018 році щорічної благодійної акції «Серце до серця», у місті з 02.04.2018 по 22.04.2018 триває благодійна акція «Серце до серця», на кошти зібрані під час якої, буде придбано медичне обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

Цьогорічна ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» має назву «Почуй світ!».

Акція відбуватиметься тринадцятий рік поспіль і за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки.

За попередніх 12 акцій волонтери Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця” зібрали більше 32 мільйонів гривень та закупили більше 1500 одиниць нового, сучасного обладнання, яким безкоштовно користуються маленькі пацієнти по всій країні.

В Україні налічується близько 300 тис. дітей і більше 1 млн. дорослих з вадами слуху, в тому числі, з глухотою – біля 10 тис. дітей та 100 тис. дорослих.
Для своєчасного виявлення втрати слуху необхідно забезпечити апаратами для ехоскринінгу всі пологові будинки та відділення, а ЛОР-відділення потребують імпедансоментрів, аудіометрів та апаратури для об’єкривної аудіометрії.

У період проведення акції об’єднуються тисячі небайдужих Українців, абсолютно різного віку, статусу та життєвої позиції, щоб зробити свій внесок у краще майбутнє дітей та власними зусиллями оснащати дитячі лікарні новим медичним обладнанням.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *