Представники громадськості окреслили план подальшої роботи

16 березня відбулося чергове робоче засідання громадської ради, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. Під час роботи членами громадської ради за участі секретаря ради Оксани Древаль та заступника міського голови Олени Кірєєвої обговорювались питанння організації подальшої співпраці влади та представників громадськості.

Нагальним у місті є питання роздільного збору та вивозу твердих побутових відходів, тому представники громадських організацій міста не лишили це поза увагою і вирішили розробити проект колективного договору по вивозу сміття. Першочергово було вирішено проконсульуватися з фахівцями та з’ясувати як правильно юридично його оформити.

Також члени громадської ради обговорили потенційну інформаційно-просвітницьку кампанію, у ході якої містянам пояснюватимуться механізми роздільного збору твердих побутових відходів та подальшої їх переробки.

Обговорювали представники громадськості та влади міста і співпрацю щодо благоустрою території міста, зокрема, йшлося про щорічну акцію «За чисте довкілля» та акцію «Зробимо Україну чистою разом», під час якої минулоріч спільними зусиллями працівників міської ради, депутатського корпусу, студентів міста, членів та волонтерів громадських організацій було прибрано левову частку території міста. Цьогоріч представники громадських організацій планують розробити детальний план прибирання міста із зазначенням локацій, провести широку інформаційну кампанію з метою залучення мешканців міста, бажаючих зробити наш рідний Лебедин читішим, представників депутатського корпусу, представників вуличних комітетів та всіх-всіх охочих.

Серед багатьох інших питань, обговорених під час засідання, піднімалися питання роботи житлово-комунальних служб міста, якість послуг, які надаються перевізниками міста, молодіжні питання та питання, які стосуються реформи медицини.

Після обговорення пропозицій щодо подальшої роботи, членами громадської ради був затверджений план роботи на рік.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *