Увага! Зробимо Лебедин чистим та комфортним разом!

Перший день весни подарував жителям міста сильний снігопад, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с та заметіль при швидкості вітру 12 м/с і більше. Лебедин замітає снігом, а тому усі сили комунального підприємства “Комбінат благоустрою” спрямовані на очищення від нього доріг та тротуарів міста. Вони за допомогою спецтехніки працюють у посиленому режимі, аби забезпечити комфортніше пересування населення.
Робота з прибирання снігу значно ускладнюється через припарковані на узбіччях доріг автомобілі. Аби не завадити роботі снігоприбиральної техніки, прохання до всіх автовласників – не залишати свій транспорт у вечірній та нічний час на проїжджій частині вулиць міста.
Ставтеся з розумінням до роботи підприємства “Комбінат благоустрою”, техніка працює безперервно. Виконавчий комітет Лебединської міської ради звертається до небайдужих, якщо ви маєте можливість допомогти очистити наші вулиці від снігу, просимо вас долучатися до роботи.
Зробимо Лебедин чистим та комфортним разом!
Якщо Ваша вулиця неочищена, прохання повідомити про це управління житлово-комунального господарства за тел. 2-00-69, КП “Комбінат благоустрою” за тел. 5-12-68 або приймальну міського голови за тел. 2-30-12.
Дякуємо за розуміння!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *