Відсвяткували разом!

Лебединці не лишились осторонь народних традицій та відгуляли Масляну як потрібно. Масове дійство з конкурсами, численними привітаннями, виступами артистів, аукціоном зібрало тисячі мешканців нашого рідного міста у лісопарку.
Розважали лебединців виступи артистів МЦКД, народного аматорського вокального ансамблю автентичного співу «Стріла», творчого колективу Маловисторопського коледжу ім. П.С. Рибалка та талановиті баяністи з шоу-дуету «VIVAT-MIX», а найбільше захоплення глядачів викликали цікаві конкурси. Одним з таких, був конкурс поїдання вареників, під час якого юнаки змогли продемонструвати свій апетит.Протягом святкування на традиційному аукціоні жителі міста змогли придбати необхідні у господарстві речі за смішними цінами. Так наприклад, мішок кукурудзи був куплений всього за 40 грн, одне з молочних поросяток за 350 грн, мікрофон для караоке за 110 грн. Крім цього, лебединцям продали дзеркальних коропів, мішок зерна, пелети для опалення дому та ще багато всякої всячини. Втім, люди не жалкували за витраченими коштами, адже усі вони  підуть на памперси та медикаменти для діток-інвалідів.

У конкурсі на кращий торговий курінь почесне перше місце вибороло ТОВ «Лебединські ковбаси», друге – ТОВ «КРУК», а третє – пекарня «Bakehouse».
Найсмачнішими вареники виявились у ВПУ лісового господарства, друге місце у конкурсі «Масляний вареник» журі віддало підприємству ФОП «Петрович», а третє – ФОП «Усик».П’ятьом сміливцям, з тих, хто вирішив випробувати себе на стовпі, яким таки вдалося досягти найвищої точки, нагородою стали електропраска, електрочайник, порося, компресор для автомобіля та електро магнітола.


Найсильнішим у конкурсі на піднімання гирі виявився Віталій Озерний. Втім, усі учасники отримали заохочувальні призи.Для дітлахів були представлені різні розваги: тир, електричні машинки, атракціони, солодка вата, попкорн та найбільш захоплюючим видалось спускання зі сніжної гірки, біля якої за безпекою наглядали волонтери громадської організації «Місто 2.0».

Святковий концерт скінчився, але лебединці іще довго не розходилися по домівках, продовжуючи святкувати.

Більше фото тут МАСЛЯНА 2018

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *