Програма бізнес стажування “Холодна ланка поставок”

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми стажування для фахівців з України за напрямом “Холодна ланка поставок”.

Термін стажування у США: з 14 квітня до 05 травня 2018 року.

Звертаємо увагу! Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до кінця дня 23 лютого 2018 року.

Для участі у Програмі стажування запрошуються:

  • Виробники продуктів харчування;
  • Сільгоспвиробники;
  • 3PL компанії (надання логістичних послуг);
  • Хімічні та фармацевтичні підприємства;
  • Мережеві ритейл компанії.

Програма буде розглядати аспекти транспортування і зберігання в холодному ланцюгу поставок.

Потенційні учасники програми повинні приймати рішення в питаннях, що стосуються холодного ланцюга постачання своєї компанії.

У програмі будуть приймати участь компанії з України, Молдови,Росії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменії, Узбекистану.

Вимоги до кандидатів:

  • Технічна підготовка та відповідний досвід роботи у сфері холодного ланцюга постачання;
  • Мінімум 3 роки досвіду в управлінській посаді (управлінні середньої і вищої ланки, особи, які беруть управлінські рішення в своїй компанії або організації);
  • Володіння англійською мовою не є обов’язковим. Професійні перекладачі – синхроністи забезпечать усний переклад програми.

Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США: Програма САБІТ покриває учасникам витрати, пов’язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчання, послуги перекладачів у робочі години; медичне страхування на випадок непередбаченої необхідності і невелику стипендію, що компенсує частину витрат на харчування та інші витрати.

Мета програми – знайомство з американською системою холодного ланцюга поставок.

Приблизна програма стажування: Групове тритижневе стажування почнеться з тижня теоретичних занять, до яких можуть входити семінари з нормативів, законодавства, стандартів, сертифікації, розроблення бізнес-планів, міжкультурних комунікацій, перемовин та управління, як для бізнесу, так і для асоціацій. Далі учасники відвідають американські компанії, що працюють в різних сферах холодної ланки поставок та зустрінуться з представниками відповідних галузевих асоціацій.

Документи на конкурс:

  1. Анкета з фотографією заповнена російською і англійською мовами;
  2. Копія першої сторінки закордонного паспорта (з анкетними даними);
  3. Лист рекомендація (російською та англійською мовами).

Лист рекомендація має бути підписаний керівником компанії і повинен мати опис посадових обов’язків кандидата програми на даний час, та згоду на участь в програмі у наведені строки. Якщо кандидат на участь у програмі є директором закладу, то Анкети необхідно додати лист рекомендацію від бізнес-партнерів зі стислим описом спільних проектів.

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shkneveva@trade.gov та SABIT@trade.gov , бажано одним файлом у форматі pdf до вказаного строку. Документи у форматі .rar не приймаються.

Більш детальну інформацію про Програму, умови участі, зразок Анкети на участь, Інструкцію з заповнення Анкети можна отримати на офіційному сайті РГДА. Копія Анкети (Додаток 1) розміщена у розділі “РГДА”, підрозділ “Документи”, пункт 12 або за гіперпосиланням http://www.glavrada.org/files/cold-chain-application-2018-ru.doc

Всі додаткові питання щодо Програми, документів та вимог участі тощо – спрямовувати до координатора програми САБІТ при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами: E-mail: Nataliia.Shkneveva@trade.gov

Тел. +380445215222

Мобільний: +380632988267

Факс: +380445215430.

Заповнені Анкети, оформлені виключно відповідно до вимог Інструкції з їх заповнення, яка міститься в Анкеті, надсилати за вказаними координатами.

Просимо зацікавлених осіб, які направили документи для участі у конкурсному відборі до 22 лютого 2018 року повідомити управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської за тел. 2-14-38 або ел. поштою ekonomika_lbd@ukr.net

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *