Молодіжний бал 2017!

“Отже, веселімося, поки ми молоді!….”
слова із Міжнародного студентського гімну «Gaudeamus»

22 листопада 2017 року сталася грандіозна подія у житті нашого міста – «Молодіжний бал 2017», традиційно присвячений міжнародному Дню студента, який ми святкували 17 листопада. Захід пройшов у стінах Лебединського міського центру культури і дозвілля (м-н «Черемушки»).

У цей прекрасний день зібралися кращі з кращих, талановиті та активні студенти Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, Лебединського медичного училища ім. професора М.І. Сітенка, Лебединського вищого професійного училища лісового господарства, а також – учні старших класів Лебединських загальноосвітніх шкіл №1, №3, №5, №6 та Лебединської спеціалізованої школи №7. 

Молодіжний бал став для них винагородою за успіхи в навчанні, громадську роботу та творчу діяльність. Загалом на бал потрапили більше 150 студентів та учнів. Всі вони дотримувалися суворого дресс-коду: у вечірніх сукнях – дівчата, а в елегантних костюмах – юнаки.

Міський голова Олександр Бакликов привітав студентів зі святом, зазначивши, що молодь – найпрогресивніша частина населення. Традиційно міський голова вручив найкращим студентам грамоти і подяки.

До привітань долучилися керівники і представники навчальних закладів. Зокрема, директор Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка Олександр Удодік, в.о. директора Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка Любов Білокобильська, директор ВПУ лісового господарства Анатолій Троян та начальник відділу освіти міськвиконкому Володимир Доценко. У своїх вітаннях вони відзначали, що студентський бал є гарною традицією, що дуже потрібна нашому містечку. Більше десяти років він залишаючись однією з найяскравіших сторінок студентського життя. Щороку молодь все більше прагне потрапити на цей урочистий захід, тому що для них це дійсно свято. Молодіжний бал – це шанс відчути себе по-справжньому вишуканими, приміряти на себе маску особи Вікторіанської епохи, пережити незабутні емоції та просто знайти нових друзів.

І почалася феєрія танцю: молодь кружляла у вирію мелодій та дарувала для гостей свята – щирі посмішки. А в залі звідусіль лунали слова захоплення: «Які ж вони гарні та витончені, немов леді та джентльмени…… а учні вже такі дорослі та ще й так вправно танцюють..». Справді, молодь показала оригінальні виступи та довела свою першість.

Тим, хто не зміг цього разу приєднатися до нас, не засмучуйтесь, у вас ще є час підтягнути свої знання чи показати таланти й вже наступного року ми неодмінно зустрінемося на «Молодіжному балу 2018!».

Більше фото дивись тут Молодіжний бал

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *