Працівників соціальної сфери Лебедина привітали з професійним святом

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які щодня виконують надзвичайно важливу місію – надають допомогу тим, хто її потребує найбільше. Пенсіонери, люди з обмеженими можливостями, діти-сироти, діти з «проблемних сімей», діти вулиці, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни – далеко не повний перелік тих, кому допомагають працівники соціальної сфери.

Сьогодні у міському центрі культури і дозвілля  за участю секретаря міської ради Оксани Древаль, начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Валентини Губської, працівників соціальної сфери міста відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери України.

Оксана Древаль звернулася до соціальних працівників із теплими словами вітання, побажавши міцного здоров’я, терпіння, наснаги, добра. Оксана Анатоліївна підкреслила, що соціальна робота – одна з тих професій, яка підтримує людину тоді, коли виходу немає, чи, точніше, тоді, коли цей вихід самотужки не вдається знайти, а соціальний працівник – це «універсальний боєць», бо йому необхідно знати і соціологію, і психологію, і право.

Кращих із кращих працівників соціальної сфери міста секретар міської ради нагородила грамотами міського голови за вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері соціального захисту населення, сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери.

Валентина Губська побажала колегам творчого натхнення, здійснення усіх задумів і мрій, а також наголосила на тому, що піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, соціальні працівники роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Талановитим виконанням музичних композицій привітали працівників соціальної сфери міста солісти та вокальні ансамблі міського центру культури та дозвілля – Володимир Брисенко, Людмила Порядинська, Тетяна Бондар, Олена Демиденко, Людмила Щербань, Людмила Орел, Олена Червяк, дитячий вокальний ансамбль «Феєрія» (кер. О. Червяк), жіночий ансамбль (кер. Н. Деменко, конц. А. Костенко). Емоційно та яскраво виступили хореографічні колективи – «Royal dance» (кер. І. Лисенко) та «Фреш» (кер. О. Єршова), продемонструвавши високий рівень технічної майстерності та артистичний талант.

      

 

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *