Виробництво харчових продуктів на підприємствах Сумщини у січні–вересні 2017 року

Головне управління статистики у Сумській області повідомляє: з початку року підприємствами Сумщини вироблено 2628 т м’яса великої рогатої худоби та свиней, 6305 т масла вершкового, 10887 т олії соняшникової нерафінованої та її фракцій, 14466 т сирів сичужних та плавлених, 24664 т хлібобулочних та здобних виробів, 69554 т борошна тощо.

Найбільше зростання досягнуто у виробництві олії, печива солодкого і вафель, масла вершкового, сирів сичужних і плавлених. Водночас скоротився випуск круп, хліба та виробів хлібобулочних, ковбас та оселедців солоних.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *