Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України»

В останні дні серпня, в місті Суми, на базі Сумського обласного театру драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна, відбувся відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», участь у якому брали 28 юних виконавців з міст та районів Сумської області.

Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі народного артиста України, українського поета-пісняра Юрія Рибчинського, народного артиста України, співака і композитора Тараса Петриненка та інших провідних виконавців та музичних діячів.

Наше рідне місто Лебедин на конкурсі представляла учасниця дитячого вокального ансамблю «Феєрія» (кер. Олена Червяк) Юліана Романенко.  Оваціями зустрічав зал пісню «Виший, мамо, мені сорочку» у виконанні нашої талановитої землячки. За участь у конкурсі маленьку лебединську зірочку нагороджено дипломом та пам’ятними призами.

Варто зазначити, що допомогу та підтримку юній виконавиці надала місцева підприємець Оксана Показанець, яка виділила  кошти на транспортні послуги. За це Юліана Романенко висловлює їй щиру вдячність.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *