Фотопроза Юрія Зайцева

Виставка світлин талановитого полтавського фото-художника, що працює в жанрі художньої фотографії, Юрія Зайцева відкриється в Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва 16 серпня 2017 року о 14:00 (пл. Волі, 17).

Юрій Зайцев полтавський фото-художник (родом з міста Гадяча), що створює свої роботи шляхом проектування складних світлових ефектів і зображень на світлинах. Колеги Юрія Зайцева стверджують, що його фотографії можна впізнати серед інших, завдяки чудовій грі зі світлом, професіоналізму побудови композиції та художньої довершеності. Юрій Зайцев частий учасник фотовиставок на Полтавщині.

На виставці буде представлено 24 фотосвітлин, створених автором за останні місяці. Для них усіх характерна самостійна мрійливість, що створює відчуття, наче натура на них не домальована або не завершена, що відкриває шлях для уяви глядача.

Серед представлених робіт: види Полтавщини, Сумщини, яскраві краєвиди, рослини, тварини та композиції, що розкривають красу зупиненої миттєвості.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати фотовиставку «ФОТОПРОЗА ЮРІЯ ЗАЙЦЕВА», яка буде діяти до середини вересня 2017 року.

Адреса Лебединського художнього музею: пл. Волі, 17. Графік роботи: вівторок-п’ятниця з 08.00 до 17.15, в суботу з 08:00 до 16:00.

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *