Про реорганізацію органів Пенсійного фонду

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 988 „Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України” завершено реорганізацію в територіальних управліннях області: в управлінні Пенсійного фонду України в Білопільському районі та в Лебединському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України шляхом їх злиття, на базі яких 01.08.2017 утворено Білопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Сумської області, яке є правонаступником всіх прав та обов’язків реорганізованих управлінь.

Керівником новоутвореного управління призначено Демченка Олександра Дмитровича, який до цього часу очолював управління Пенсійного фонду України в Білопільському районі.

Оптимізація структури дасть можливість скоротити адміністративні видатки Пенсійного фонду України, ефективно та економно витрачати людські, матеріальні та фінансові ресурси Фонду.

Шановні мешканці міста та району, наголошую, що ці зміни ніяким чином не позначаться на питаннях надання послуг пенсіонерам та застрахованим особам, всі функції Фонду залишаються в кожній адміністративно-територіальній одиниці.

Заступник начальника

Білопільського об’єднаного управління

ПФУ Сумської області Світлана Бундюк

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *