День: 06.07.2017

Зараз триває робота по облагородженню території автостанції

Автостанція – обличчя нашого міста. Перше, що бачать люди, коли прибувають до нас. Це надзвичайно важливо тримати її у чистоті та належному стані, задля комфорту громадян. За погодженням міського голови….

Наразі у місті відбувається реалізація проекту «ЧистоАрт» за підтримки British Council в Україні

Життя не для того, щоб   чекати доки стихне буря. Воно для того, щоб вчитися танцювати під дощем… Уже не перший раз молодь нашого міста доводить, що вона є гідною заміною….

Розглянуто пропозиції щодо заходів подальшого процесу декомунізації у місті

5 липня відбулося засідання міської комісії  з питань найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів на території міста Лебедина. Першочергово членами комісії було розглянуто звернення мешканців вулиці Першотравнева щодо….

Працювала комісія з питань захисту прав дитини

У стінах Лебединської міської ради відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час роботи комісією були розглянуті питання повернення батькам малолітніх дітей, які зараз перебувають у….

Тривають роботи з облагородження території міста Лебедина

Наразі у місті відбувається підготовка до капітального ремонту доріг. КП «Комбінат благоустрою» проводить вирівнювання бордюрного каменю на вулиці Сумській. Також проводиться зрізання та обрізання аварійних дерев і кущів на вулиці….