Талановиті вихованці школи мистецтв

Нещодавно у стінах Лебединської дитячої школи мистецтв відбувся сольний концерт Сергія Андреєва – лауреата обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, учня 8 класу по класу фортепіано. Під чутливим керівництвом Наталії Волкової Сергій познайомився і відчув у повній мірі безмежний світ Музики, що несе у собі мудрість, щирість вираження почуттів та думок. Крок за кроком, іще маленькому піаністу, Наталія Едуардівна відкрила таємниці фортепіанної майстерності, які талановитий хлопчик з жагою всотував та все більше поринав у звуки прекрасного. І ось він уже випускник – розумний, цілеспрямований та душевно збагачений. Це юнак, якому відкритий весь світ і він вміє його відчувати у тонкощах. Цьому вчить музика. Цьому навчила його талановитий викладач Наталія Волкова.

Концерт, на якому звучали шедеври світової фортепіанної музики – твори Л. Бетховена, Е. Гріга, Ф. Шопена, І. Карабіца – музики, яка несе у собі потужну позитивну енергетику, а висока майстерність виконання Сергія сприяла розкриттю глибокого змісту музичних творів.

Викладацький колектив школи мистецтв щиро бажає Наталії Едуардівні та Сергію міцного здоров’я, подальших творчих успіхів та невичерпного натхнення на створення прекрасного!

За матеріалами Лебединської дитячої школи мистецтв.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *