Футбольний турнір серед працівників органів прокуратури

Минулої суботи 20.05.2017 у спортивному центрі «Барса» відбувся футбольний турнір серед працівників органів прокуратури Сумської області «Пам’яті першого заступника прокурора Сумської області Кулинича С.А.». Участь у змаганнях приймали збірні місцевих прокуратур та прокуратури Сумської області. Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень футбольної майстерності, який вимагає неабиякої фізичної підготовки. У напруженій та інтригуючій боротьбі кожна з команд показала цікавий та змістовний футбол.

За результатами турніру перше місце посіла збірна прокуратури Сумської області, друге – Сумська місцева. За третє місце команда Роменської місцевої прокуратури у напруженій боротьбі здолала команду Охтирської місцевої прокуратури. Вагомий внесок у цій важливій грі склали прокурори Лебединського відділу: Ступник І.С., Білявський  В.В., Андрєєв О.Л., Яковенко К.О.

Начальник Лебединського відділу Ступник І.С. отримав почесне звання кращий гравець турніру, прокурор Лебединського відділу Білявський В.В. – кращий гравець збірної команди Роменської місцевої прокуратури.

У наступну суботу 27.05.2017 на збірну Сумської області чекає непростий матч з командами прокуратур Полтавської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Звісно, суперники серйозні, але ми віримо в нашу команду і чекаємо на успіх.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *