Виробництво харчових продуктів на підприємствах Сумщини у січні–березні 2017 року

Головне управління статистики у Сумській області повідомляє: у виробництві харчових продуктів та напоїв у січні–березні 2017р. порівняно з січнем–березнем 2016р. індекс промислової продукції становив 89,3%.

За підсумками січня–березня 2017р. спостерігалося зменшення випуску круп – на 28,6%; пряників та виробів подібних – на 18,8%; хліба та виробів хлібобулочних – на 15,7%; виробів ковбасних – на 7,1%. Поряд з цим збільшилися обсяги виробництва м’яса свиней свіжого чи охолодженого у 1,6 раза; м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого – на 18,5%; олії соняшникової нерафінованої та її фракцій, а також печива солодкого і вафель – у 1,5 раза; борошна – на 10,3%.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *