Працювала комісія з питань захисту прав дитини

Під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, на порядок денний було винесено перелік важливих питань. Комісією було розглянуто питання надання дозволу на реалізацію житлового будинку з метою погашення заборгованості по кредитному договору, користувачем якого є малолітня дитина та прийнято рішення не надавати дозвіл.

Члени комісії розглянули 2 клопотання Лебединського міського центру соціальних служб стосовно зняття сімей із соціального супроводу. По одному клопотанню було прийнято позитивне рішення, по іншому – перенесено розгляд на наступне засідання комісії.

Комісія з питань захисту прав дитини розглянула питання про затвердження висновку органу опіки та піклування щодо доцільності зміни місця проживання малолітньої дитини. Детально вивчивши ситуацію та вислухавши усі сторони, було прийнято рішення  про недоцільність зміни місця проживання.

Окрім цього, члени комісії одноголосно затвердили надати дозвіл на повернення матері малолітнього сина, який наразі перебуває у Сумському центрі соціально-психологічної реабілітації.

Стосовно заяви щодо участі батьків у вихованні дитини, члени комісії прийняли рішення створити робочу групу та детально вивчити ситуацію, що склалася.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *