Сформовано новий склад Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради

21 квітня відбулися установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради. Загалом на розгляд ініціативної групи з підготовки установчих зборів було подано 18 пакетів документів. У зв’язку з тим, що у складі Громадської ради може бути не більше 35 членів, було прийнято рішення включити до складу Громадської ради усіх 18 делегованих членів.

Головою Громадської ради було обрано Сергія Демченка, за якого проголосувало 11 учасників установчих зборів. Одноголосно проголосували за Володимира Левчука як кандидатуру на посаду заступника голови Громадської ради, також одноголосно проголосували за Валентину Кричкевич – як секретаря Громадської ради.

Під час засідання учасники установчих зборів ставили питання заступнику міського голови Олені Кірєєвій та секретарю міської ради Оксані Древаль на теми, які на сьогодні є досить актуальними, зокрема зміну юридичної адреси лікарні. На всі питання було надано вичерпні відповіді.

Також заступником міського голови Оленою Кірєєвою було озвучено питання стосовно Урядової програми «Доступні ліки» та її реалізації у нашому місті.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *