Лебединці долучилися до Всеукраїнської акції «Серце до серця»

Вже 12-тий рік поспіль благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» збирає кошти для закупівлі обладнання у обласні дитячі лікарні країни. Лебединці не лишаються осторонь доброї справи і теж допомагають, хто чим може.

Цьогорічна акція направлена на допомогу дітям із вадами зору та на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних відділень дитячих лікарень України.

6 квітня волонтери навчальних закладів міста зібралися, щоб підвести підсумки акції. Координатор акції – начальник відділу молоді і спорту Костянтин Забуга, зазначив, що всі зібрані містом кошти будуть перераховані на рахунок офтальмологічного відділення Сумської обласної дитячої лікарні для закупівлі медичного обладнання для ранньої діагностики зору дітей віком від народження до 5-ти років.

Міський голова Олександр Бакликов наголосив на тому, що здоров’я – найважливіше у житті людини, а здоровий спосіб життя – основа здоров’я. Також Олександр Миколайович закликав присутніх завжди лишатися людьми, не бути байдужими до чужого горя, адже життя – річ непередбачувана, тож сьогодні комусь допоможеш ти, а завтра – тобі.

Чудовими малюнками підтримали благодійну акцію «Серце до серця» учні Лебединської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.

Спільними зусиллями волонтерів навчальних закладів міста та небайдужих лебединців вдалося зібрати 7362, 47 грн., які вже завтра будуть перераховані офтальмологічному відділенню Сумської обласної дитячої лікарні для закупівлі медичного обладнання для ранньої діагностики зору дітей віком від народження до 5-ти років.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *