VІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Музична школа – 2017»

19 лютого 2017 року учні Лебединської дитячої школи мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі відвідали VІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Музична школа – 2017» у місті Києві.  У заході взяли участь учні музичних шкіл, студенти музичних училищ та творчі мистецькі колективи з різних куточків України. Виступи конкурсантів оцінювало журі, у складі якого були заслужені працівники культури України, діячі мистецтва, професори та доктори педагогічних наук.

Учні Лебединської дитячої школи мистецтв, виконуючи конкурсну програму, показали високий професійний рівень виконання музичних творів на роялі, а тому результати були приємними: учень 5 класу Дмитро Чурбаков (клас викладача Рафікової Л.В.) та учень 8 класу Сергій Андреєв (клас викладача Волкової Н.Е.) посіли І місце, а учениця 5 класу Олеся Столярова (клас викладача Мовчан О.І.) отримала ІІ місце.

Виконання дітьми на сцені підготовлених творів – це велика робота над собою, це подолання страху сцени, зосередженість на своєму завданні, виховання сили волі та цілеспрямованості. Поєднавши всі ці якості, дитина стає впевненою у собі та має блискучі результати у творчій діяльності та у житті в цілому.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *