Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж запрошує на навчання

Загальновідомо, яку важливу роль в житті людини має професійна діяльність особливо, коли професія обрана за покликом серця. Знайти роботу, реалізувати себе в професійній діяльності в сучасних соціально-економічних умовах надзвичайно складно всім: і молодим, і середнього віку, здоровим, а тим паче молодим людям з обмеженими фізичними можливостями.

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж є єдиним вищим навчальним закладом Західної України, де здобувають освіту молоді юнаки та дівчата з обмеженими фізичними можливостями за ОКР «Молодший спеціаліст» по спеціальностям: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота». Також буде ліцензовано ОКР «Бакалавр» за спеціальностями: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота».

Окрім молодих людей з обмеженими фізичними можливостями тут можуть навчаються діти-сироти, напівсироти, члени сімей, які постраждали від аварії ЧАЕС, переселенці зі сходу та особи, визнані учасниками бойових дій. Усі вони потребують особливої уваги, підтримки та соціального захисту не тільки зі сторони держави, а також органів місцевого самоврядування.

Для вирішення основних завдань підготовки конкурентоспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: по-сучасному обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.

Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляційний, лікарський кабінети.

До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками обслуговування на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком. З 2016 року навчальний заклад розпочав підготовку фахівців з числа осіб, що переміщаються на візках.

Зараховані на навчання до коледжу (інваліди І-ПІ груп та інваліди з дитинства) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, проживання в гуртожитку, цілодобова медична допомога).

Контакти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *